Antarësimi

Ftohen afaristë të rinjë për ta ndërtuar e forcuar e RRBDSHZ, mirësevini!

Antarësohuni në RRBDSHZ- Bashkohuni me ne tani

Rrjeti i bizneseve të diasporës shqiptare në Zvicër- do të rritet me ju! Përfitoni për biznesin tuaj nga avantazhe të shumta të rrjetit duke qenë anëtar i tij.

Pakot për antarësim

Zgjedhni njërën nga tri pakot për t’iu bashkuar rrjetit tonë:

Bronze

Silver

Gold

Të nderuar Afaristë

Përfitoni nga përparësitë e të qenit anëtar i RRBDSH Zvicër. Një vështrim në shërbimet dhe aktivitetet mbi gati dhjetë vjeçare të RRBDSH Zvicër tregon se sa i'a vlen të antarësoheni.
Rrjeti:

  • Ju mundëson zgjedhjen e kryesisë së RRBDSHZ përmes votës suaj
  • Ju shoqëron me informata  të reja lidhur me bizneset Shqiptare
  • Ju ofron mundësinë e reklamimit dhe marketingut të biznesit tuaj
  • Ju mbështet profesionalisht për çështje të ndryshme të biznesit tuaj
  • Ju këshillon në çështje ligjore si dhe lidhur me zgjerimin e biznesit tuaj

Antarësimi i juaj në RRBDSH Zvicër forcon e pasuron Rrjetin, përshpejton zbatimin e strategjisë dhe realizimin e detyrave të Rrjetit, ndihmon ndërlidhjen e fushave të bashkëpunimit me grupet e interest (Stakeholder) në Zvicër, në vendet amë e më gjerë.

Me nderime,
Kryesia e RRBDSH Zvicër

Marketing