Lajmet

Ballina > Lajmet

Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë dhe AlbExpo 2017

Me 21 prill në Pejë u mbajt Forumi Ekonomik i Prodhuesve Shqiptarë dhe AlbExpo 2017.

Në kët forum u takuan shumë prodhues shqiptarë nga Kosova, Shqipëria dhe Maqedonija. Në forumi u folë për rëndësinë e sensibilizimin e prodhimtarisë ne këto vende, sie dhe nevoja e domosdoshme e lidhjes me tregun kapital për prodhimet vendore.

Ky Forum u  përpoq të ngrisë rëndësinë e shitjes së prodhimeve vendore si dhe pozitën e prodhuesve shqiptarë. Poashtu u përmend edhe permirësimi i politikave ekonomike për të nxitur investime, në përputhje me ligjin dhe rregulloret vendore. Në Forum morën pjesë Biznismen të njohur nga Diaspora si dhe qeveritarë kosovarë. Rrbshz u përfaqësua nga Qamil Isufi, Fehmi Fetahi dhe Rexhep Gashi.

Marketing

Previous slide
Next slide