Lajmet

Ballina > Lajmet
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Gala Mbrëmje Humanitare për Autizëm

Të nderuar miq të Vjosa Foundation.


Kam nderin dhe kënaqësinë t’ju ftoj të gjithëve në Gala Mbrëmjen Humanitare e cila mbahet në Vali Ranch Resort & Congress Center në Gilan më datën 2. Prill 2022 nga ora 19.00. Mbrëmja organizohet me rastin e Ditës Botërore të Autismit. Me ktë rast do të bëhet edhe shitja e mbi 1200 portreteve të bëra gjatë këtyre 2 viteve të fundit.
Prezent do të jenë personalitete të shquara nga gjithë Shqiptaria.
Prania Juaj do të na begatojë mbrëmjen, e cila do të transmetohet live nga RTK.
Bëhuni pjesë e kauzës donë madhore në realizimin e Kampusit të parë për adoleshentët autik.


Me nderime
Lulzim Behxheti

Facebook Link

Marketing