Lajmet

Ballina > Lajmet

Në Bazel u bë hapja e hapësirave të reja të ruajtjes së artikujve ushqimorë nga Kosova

Me 7 Maj në Basel, Zvicër u mbajt eventi i prezantimit të hapjes të reja të ruajtjes së artikujve ushqimore në Zvicër. Eventi është përkrahur nga afaristi i njohur Rexhep Berisha.Në këtë ngjarje morën pjesë ndërmarrje të shumta nga Diaspora, Zvicra dhe Kosova me qëllim të krijimit të rrjetëzimit dhe partneriteteve në mes të bizneseve pjesëmarrëse. U mbajtën takim mes bizneseve (B2B) dhe vizita tek hapësirat e reja të RB Company në Basel. Hapësira e re e ruajtjes së artikujve ushqimor në Zvicër është pjesë e aktiviteteve të projektit ne partneritet me projektin USAID Kosovo Compete.

Marketing

Previous slide
Next slide