Lajmet

Ballina > Lajmet
Kryetari i ODK S.Gërxhaliu dhe Kryetari i RBDSHZ F. Fetahu
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Nënshkrimi i Memorandumit me Odën Ekonomike të Kosovës

Marketing