Lajmet

Ballina > Lajmet
Fehmi Fetahu

Presidenti Fehmi Fetahi fiton çmimin “Personaliteti i vitit në fushën e biznesit” nga Albinfo

Alb.info organizoj një event madhështor, në një mbrëmje gala ku ndau 5 çmime për personalitetet e vitit 2022.
Një ndër personalitet që u nderua me çmim ishte edhe Presidenti Fehmi Fetahu.

Presidenti i Bordit të RRBDSHZ dhe njëkohësisht pronari i resortit më të madh në vend “Vali Ranch Resort – Congress Center”, Fehmi Fetahu mori çmimin “Personaliteti i vitit në fushën e biznesit” nga Albinfo.

Presidenti u shpreh se ky çmim e motivon dhe e shtyen përpara që ta ngris nivelin dhe kualitetin në shkallën më të lartë në treg, gjithmonë në krah me stafin e përzgjedhur dhe të kualifikuar.

Në këtë event morën pjesë edhe anëtarë të tjerë të RRBDSHZ dhe personalitet të shquara shqiptare.

Të gjitha fotografitë e huazuara janë realizuar nga Rromir Imami dhe Eva Bourgknecht për Alb.info.

Marketing

Previous slide
Next slide