Lajmet

Ballina > Lajmet
Presidenti i Rrjetit Fehmi Fetahu dhe anetari me i ri i Rrjetit Basri Shkodra

Anëtari i ri i Kryesisë- Basri Shkodra

Presidenti Fehmi Fetahi prezenton Basri Shkodrën një ndërmarrës të suksesshëm në fushën e telekomunikimit, nga Firma smartycom GmbH.
Basriu e ftoi antarësinë e Rrjetit për një Apero të këndshme në zyren e tij, për të na prezatuar firmën e tij të suksesshme, ku patëm mundësi të shohim nga afër punën e tij. Pjesë e bisedës ishte edhe kontributi i tij ndaj Rrjetit, eksperienca e tij për networking, ndaj lidhjeve me biznese të reja, do të ndihmonte shumë rritjen e rrjetit. Mirë se erdhe Basri Shkodra.

Marketing

Previous slide
Next slide