USAID lidhë partneritet me bizneset e diasporës për të rritur kapacitetet eksportuese të prodhuesve të vegjël.

USAID lidhë partneritet me bizneset e diasporës për të rritur kapacitetet eksportuese të prodhuesve të vegjël. Njëri nga partnerët është Rexhep Berisha pronar i kompanisë importuese dhe exportuese RB Comapny…

Continue ReadingUSAID lidhë partneritet me bizneset e diasporës për të rritur kapacitetet eksportuese të prodhuesve të vegjël.