Lajmet

Ballina > Lajmet

Fehmi Fetahi nderohet në Tiranë me çmimin ‘Sahati i Tiranës’

Më 2 dhjetor 2023, në edicionin e nëntë të spektaklit „Krishtlindje në Tiranë“, format ky i „Guga Produktion“, afaristi dhe filantropi i mirënjohur në Zvicër dhe në Kosovë, pronari i Vali Ranch në Gjilan, Qytetar Nderi i Gjilanit, President i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, Fehmi Fetahi u nderua me çmimin „Sahati i Tiranës“.

Ky çmim atij iu nda për kontribut të jashtëzakonshëm në fushën e investimeve në vendlindje dhe për filantropi.

Marketing

Previous slide
Next slide