Lajmet

Ballina > Lajmet

Gala Mbrëmje Humanitare për Autizëm

Të nderuar miq të Vjosa Foundation.


Kam nderin dhe kënaqësinë t’ju ftoj të gjithëve në Gala Mbrëmjen Humanitare e cila mbahet në Vali Ranch Resort & Congress Center në Gilan më datën 2. Prill 2022 nga ora 19.00. Mbrëmja organizohet me rastin e Ditës Botërore të Autismit. Me ktë rast do të bëhet edhe shitja e mbi 1200 portreteve të bëra gjatë këtyre 2 viteve të fundit.
Prezent do të jenë personalitete të shquara nga gjithë Shqiptaria.
Prania Juaj do të na begatojë mbrëmjen, e cila do të transmetohet live nga RTK.
Bëhuni pjesë e kauzës donë madhore në realizimin e Kampusit të parë për adoleshentët autik.


Me nderime
Lulzim Behxheti

Facebook Link

Marketing

Previous slide
Next slide