Lajmet

Ballina > Lajmet

Galeria

Diaspora Business Connection

Diaspora per Grate Ndermarrese

Darka e organizuar ne Vali Ranch


Takimi i kryesise se RRBDSH


Vizite te presidentja Vjosa Osmani dhe vizite te bizneset nga Amerika qe ka mbi 150 punetore ne Kosove


Vizite ne Katedralen “Shen Nene Tereza” ne Prishtine

Universiteti i Prizrenit shpall Doctor Honoris Causa Christopher Hyland bashkepunetorin e ngushte te Presidentit Clinton


Pritje dhe vizite madheshtore ne Prizren


Vizite ne Fabriken Comodita Home me eksport 200 milion euro ne tregun amerikan dhe disa vende tjera te botes


Takime dhe vizite ne Shqiperi me Presidentin Ilir Meta, Sali Berisha dhe Princin Leka


Vizite ne kompanine Stone Castle me pronar anetarin i Rrjetit ne SHBA – Rrustem Geca


Pritje madheshtore nga ambasada dhe ambasadori amerikan ne Kosove

Marketing

Previous slide
Next slide