Lajmet

Ballina > Lajmet

Me 30 janar do mbahet takim me afaristët shqiptarë të Aaraut nga Rrejti i Bizneseve Shqiptare në Zvicër

Aarau, me 24 janar 2016

Kryesia e Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër me datë 30 janar 2016 do të organizoje takim me drejtuesit e bizneseve në Kantonin e Aaraut.

Ftohen të gjithë afaristët shqiptarë të cilët veprojnë në Aarau dhe rrethine ti bashkëngjiten këtij karvani.

Takimi do të mbahet në Restorantin Salmen, në Schlieren 8952, në rrugën Uitikonenstrasse 17, duke filluar nga ora 16:00.

Marketing

Previous slide
Next slide