Lajmet

Ballina > Lajmet

Në Zvicër do të ketë vetëm një Rrjet të bashkuar të bizneseve shqiptare

Më 29 maj,  është arritur marrëveshja që në Zvicër te ketë vetëm një Rrjet të bashkuar të bizneseve shqiptare me emrin: «Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër“

Pjesë e drekës së organizuar për arritjen e kësaj marrëveshje në Basel, ishin Fehmi Fetahi, President i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, kryetari i Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër, Qamil Isufi, dhe nënkryetari i Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, Rexhep Berisha.

Fehmi Fetahi, President i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, i cili tha se kjo ngjarje i dedikohet bashkimi të dy organizatave në një të vetme, dhe shpresojmë se me punë dhe një organizim të mirëfilltë , sukseset do të jenë pjesë e funksionimit tonë, u shpreh ai.

Nënshkrimin e kësaj marrëveshje po e konsideron shumë të rëndësishme edhe Qamil Isufi. Ai ka thënë se pas vendimit për bashkimin e rrjeteve ndikon jashtëzakonisht shumë në qasjen pozitive dhe të unifikimit të bizneseve shqiptare në Zvicër.

Edhe nënkryetari  i Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, Rexhep Berisha tha të jetë i i lumtur që tash ky organizëm i bizneseve shqiptare në Zvicër në gjirin e vet do të ketë një numër më të madh biznesesh, dhe do të mbretëroj atmosferë edhe më pozitive drejt arritjes së objektivave të tyre.

Bordi Drejtues i RRBDSHZ deri në kuvendin e ardhshëm zgjedhor, që duhet te mbahet më së largu deri në janar 2024, do të përbëhet Fehmi Fetahi,  President i Bordit, Qamil Isufi, kryetar, dhe nënkryetari Rexhep Berisha.

Bordi obligohet që deri në Kuvendin e ardhshëm zgjedhor të mbaj takime me afaristët shqiptarë në të gjitha kantonet e Zvicrës me qëllim informimi dhe përfshirjes e sa më shumë bizneseve në Rrjet, thuhet në komunikatën për media të lëshuar nga ky takim.

Marketing

Previous slide
Next slide