Lajmet

Ballina > Lajmet

USAID lidhë partneritet me bizneset e diasporës për të rritur kapacitetet eksportuese të prodhuesve të vegjël.

USAID lidhë partneritet me bizneset e diasporës për të rritur kapacitetet eksportuese të prodhuesve të vegjël.

Njëri nga partnerët është Rexhep Berisha pronar i kompanisë importuese dhe exportuese RB Comapny dhe njëkohësisht nënkryetar i RRBDSHZ-së.

Në partneritet me USAID-in, RB Company ka identifikuar prodhues të vegjël dhe ka rritur kapacitetet e tyre eksportuese.

Shikoni videon për të mësuar se si R.B. Import Export GmbH po e ndihmon përparimin e Kosovës.

Marketing

Previous slide
Next slide