Albinfo.ch
Rrjeti i Bizneseve Shqiptare të Zvicrës ka pasur dje aktivitetin e parë që nga zgjedhja e kryesisë së re: krerët e RRBDSHZ janë pritur në Ambasadën e Republikës së Kosovës, në Bernë

Ambasadorët e tri shteteve i premtojnë mbështetje Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër

Krerët e tri ambasadave: të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, kanë pritur të hënën në Ambasadën e Kosovës në Bernë në një takim një delegacion të Rrjetit të Bizneseve…

Continue ReadingAmbasadorët e tri shteteve i premtojnë mbështetje Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër