Galeria

Diaspora Business Connection Diaspora per Grate Ndermarrese Darka e organizuar ne Vali Ranch Takimi i kryesise se RRBDSH Vizite te presidentja Vjosa Osmani dhe vizite te bizneset nga Amerika qe…

Continue ReadingGaleria

Intervistë e Presidentit të Bordit të Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër Z. Fehmi Fetahi dhënë Schweizer Radio und Fernsehen: “Hapa të vështirë, por qëllime te arritshme”.

Was braucht es für die erfolgreiche Integration? FABIA ist das Kompetenzzentrum Migration aus der Region Luzern - und existiert seit 60 Jahren. Die Arbeit habe sich in den vergangenen Jahren…

Continue ReadingIntervistë e Presidentit të Bordit të Rrjeti i Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër Z. Fehmi Fetahi dhënë Schweizer Radio und Fernsehen: “Hapa të vështirë, por qëllime te arritshme”.
Albinfo.ch
Rrjeti i Bizneseve Shqiptare të Zvicrës ka pasur dje aktivitetin e parë që nga zgjedhja e kryesisë së re: krerët e RRBDSHZ janë pritur në Ambasadën e Republikës së Kosovës, në Bernë

Ambasadorët e tri shteteve i premtojnë mbështetje Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër

Krerët e tri ambasadave: të Kosovës, Shqipërisë dhe Maqedonisë së Veriut, kanë pritur të hënën në Ambasadën e Kosovës në Bernë në një takim një delegacion të Rrjetit të Bizneseve…

Continue ReadingAmbasadorët e tri shteteve i premtojnë mbështetje Rrjetit të Bizneseve Shqiptare në Zvicër