Fehmi Fetahi Presidenti i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, u nderua me çmimin „Shën Tereza, Shqiptarja e gjithë botës“

Fehmi Fetahi, President i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, njëherit Kryetar Nderi i RRBDSH-së, afarist dhe humanist i njohur në Zvicër dhe në Kosovë, u…

Continue ReadingFehmi Fetahi Presidenti i Bordit të Rrjetit të Bizneseve të Diasporës Shqiptare në Zvicër, u nderua me çmimin „Shën Tereza, Shqiptarja e gjithë botës“

Galeria

Diaspora Business Connection Diaspora per Grate Ndermarrese Darka e organizuar ne Vali Ranch Takimi i kryesise se RRBDSH Vizite te presidentja Vjosa Osmani dhe vizite te bizneset nga Amerika qe…

Continue ReadingGaleria